Haarlem heeft vele parkeergarages. De tarieven van bijna alle parkeergarages zijn gelijk. De Appelaar is in verhouding iets duurder dan de andere garages. Parkeergarage Raaks is een mooie vrij nieuwe parkeergarage.

Goedkope parkeergarages in Haarlem

In Haarlem zijn ook een aantal goedkope parkeergarages. Bedrijven en hotels hebben hun parkeerterrein openbaar beschikbaar gesteld. U kunt hier goedkoop parkeren. Wel wordt aangeraden even van te voren te reserveren. Het is in deze parkeergarages namelijk regelmatig snel druk en zo heeft u gegarandeerd een parkeerplaats.
U vindt de goedkope parkeergarages in het groen in de kaart.
aanbieding goedkoop parkeren

Actie: Een hele dag parkeren va € 10,-
Goedkoop Parkeren in Haarlem Centrum

Parkeer slim bij parkeergarage Interparking Station Haarlem en bespaar tot wel 50% op je parkeerkosten als je vooraf online reserveert. Ideaal gelegen bij het station. Je loopt zo het centrum in.

Overzicht Parkeergarages Haarlem

Parkeergarages Haarlem

Meer info: klik op de plattegrond of bekijk de kaart op volledig scherm

Aanrader van onze redactie:
Tip: Goedkoop Parkeren op 5 minuten lopen van het centrum van Haarlem

Je kunt nu in Haarlem zéér goedkoop parkeren bij de Koepel. Je steekt de brug over en je bent in het centrum van Haarlem. Je parkeert er al voor zo'n € 2,90 per uur. Dat scheelt nogal!
Bekijk deze goedkope parkeergarage.

Parkeerterrein ParkBee De Koepel

Momenteel de beste optie qua prijs kwaliteit om te parkeren is de ParkBee Koepel. Dit is een parkeerterrein op loopafstand van het centrum van Haarlem. Je loopt zo de brug over het centrum in.
Tip: Even van te voren reserveren dan heb je zeker een plekje!


Parkeerterrein ParkBee Haarlemmer Stroom

Even wat verder lopen ligt bedrijventerrein Haarlemmer Stroom.
Ook hier kun je tegenwoordig goedkoop parkeren.
Dit is momenteel het goedkoopste parkeerterrein van Haarlem.
Wel even van te voren reserveren.


Parkeergarage Stationsplein - Dagactie!

Deze parkeergarage ligt vlakbij het trein station van Haarlem. De parkeergarage beschikt over 460 parkeerplaatsen.
Ga je een dagje naar Haarlem dan heeft deze parkeergarage een hele mooie dagaanbieding!


Parkeergarage De Appelaar

Parkeergarage Appelaar ligt erg gustig vlakbij de grote markt! De parkeertijden zijn iets anders dan de andere parkeergarages in Haarlem.
Het dagtarief loopt iets langer door waardoor de parkeergarage iets duurder is.


Parkeergarage ParkBee Fonteinlaan

Zéér goedkoop parkeren aan de zuidkant van Haarlem. Dat kan op weekdagen in parkeergarage Fonteinlaan. Deze parkeergarage ligt naast het stadsbos Haarlemmerhout


Parkeergarage Houtplein

Parkeergarage Houtplein Haarlem is gelegen aan de zuidkant van her centrum van Haarlem vlakbij de Kleine Hout. U loopt vanaf hier in 5 minuten naar het centrum. 860 parkeerplekken.


Parkeergarage Raaks

Parkeergarage Raaks is een nieuwe parkeergarage in het centrum van Haarlem. De ondergrondse parkeergarage Raaks heeft maar liefst 1.000 openbare parkeerplaatsen, die 24 uur per dag beschikbaar zijn.


Parkeergarage de Kamp

Vlakbij de Turfmarkt ligt de parkeergarage de Kamp. Als je je auto parkeert in deze parkeergarage kijk dan eens vanaf het dak, je hebt vanaf hier een prachtig uitzicht over Haarlem! Ruim 400 plekken.


Parkeergarage Cronje

In Haarlem Noord ligt parkeergarage Cronje. Vlakbij liggen onder andere het station en de Cronjéstraat. Deze parkeergarage is vrij rustig en heeft ruim 400 parkeerplekken.