Als u een auto heeft kunt u een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Haarlem. Er zijn wel een aantal voorwaarden: 1) u staat ingeschreven op of verhuist naar het adres waarvoor u de parkeervergunning aanvraagt 2) het kentekenbewijs van de auto staat op uw naam of u kunt aantonen dat u de gebruiker van een leaseauto bent 3) de auto heefteen Nederlands kenteken. De auto is korter dan 6 meter en is geen kampeerauto.
aanbieding goedkoop parkeren

Actie: Een hele dag parkeren va € 10,-
Goedkoop Parkeren in Haarlem Centrum

Parkeer slim bij parkeergarage Interparking Station Haarlem en bespaar tot wel 50% op je parkeerkosten als je vooraf online reserveert. Ideaal gelegen bij het station. Je loopt zo het centrum in.

Parkeerzones parkeervergunning

Per parkeerzone in Haarlem gelden andere regels en andere tarieven voor de parkeervergunning.

Kosten parkeervergunning

De kosten van de parkeervergunning verschillen per stadsdeel / parkeerzone. In het centrum van Haarlem zijn deze ruim 200 euro per jaar.

Waar aanvragen

U kunt de parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Haarlem. Meer informatie op Gemeente Haarlem

Parkeervergunning voor bedrijven

Een bedrijfsparkeervergunning vraagt u online via e-herkenning of schriftelijk aan. Maken meerdere medewerkers afwisselend gebruik van 1 parkeervergunning? Vraag dan een bedrijfsparkeervergunning zonder vast kenteken aan. Bedrijven kunnen geen bezoekersparkeervergunning aanvragen.

Parkeervergunning bezoekers

In stadsdeel Noord, Oost, Zuid of West (zone C) van Haarlem kunt u een bezoekersvergunning aanvragen.

Tijdelijke parkeervergunning Haarlem

U kunt een tijdelijke parkeervergunning aanvragen in de publiekshal van het gemeentehuis. U betaalt de vergunning aan de balie en krijgt de parkeervergunning direct mee.

Aanrader van onze redactie:
Tip: Goedkoop Parkeren op 5 minuten lopen van het centrum van Haarlem

Je kunt nu in Haarlem zéér goedkoop parkeren bij de Koepel. Je steekt de brug over en je bent in het centrum van Haarlem. Je parkeert er al voor zo'n € 2,90 per uur. Dat scheelt nogal!
Bekijk deze goedkope parkeergarage.